Eerste sponsor voor 2020 inmiddels aangemeld

Eerste sponsor voor 2020 inmiddels aangemeld

De aanmelding voor Roparun 2020 is nog maar net de deur uit en de eerste sponsoren hebben zich al gemeld.

De eerste financiΓ«le sponsor heeft zich spontaan aangemeld. Daarmee is de eerste aanzet voor onze donatie voor Stichting Roparun een feit. Een nieuwe sponsor: Tijd voor jezelf Vlijmen. Zij sponsoren ons met een mooi bedrag. πŸ€°πŸ™πŸ»β³πŸ•›πŸ•―πŸ’…http://www.tijdvoorjezelfvlijmen.nl

En ook de eerste sponsor in natura heeft zich ook gemeld. Het is een vertrouwde sponsor. Zij sponsoren ons al een paar jaar. De Vitaminentuin Vlijmen gaat ons tijdens het Roparunweekend wederom voorzien van verse groenten en héérlijk vitaminenrijk fruit.🍌🍊🍏🍎πŸ₯’πŸ₯¬ http://www.versishetlekkerst.nl

Wil jij ook ons roparunteam sponsoren, in natura of financieel? Stuur ons dan een PB of reageer via onze contactpagina en we nemen direct contact met je op.

Roparun 2020 is begonnen!!πŸ‘ŠπŸ»πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’œ