4Them trailt 2018 uit!

Eibert de Koning

Roparunteam ForThem
30 december 2018 om 18:35 ·  
EindjaarsTrail 2018 GROOTS!

De Eindjaars Trail 2018 georganiseerd door Trailrunners Brabant is vandaag door 300 lopers bezocht. Onze dank gaat uit naar de organisatie en de deelnemers. 

Dank, 
Roparunteam 4Them

Eibert de Koning organiseert samen met de Brabant Trailrunners op 30 december voor de 2e keer de Eindjaars Trail. Een mooie trail door de Drunense Duinen. Men loopt in kleine groepjes met een voorloper, dus ook in diverse snelheden. Je kunt een keuze maken in 14K en 23K.

Goede Doel: Roparunteam 4Them 
Een gedeelte van de inschrijvingskosten (€7,50) gaat naar Roparunteam 4Them, die zich inzet om kankerpatiënten en hun naasten kwaliteit van leven te geven in een periode van onzekerheid, pijn en verdriet.

4Themmer: Eibert de Koning
Eibert loopt naast de Roparun ook diverse ultra trail runs, zo traint hij voor 2019 voor de Buff Epic Trail: Een 65km Trail met 5000!!!hm+ in de Spaanse Pyreneeën.

Heb je interesse of wil je meer informatie kijk dan op: https://www.facebook.com/events/269056196960707/?ti=cl

Kick Off Roparunteam 4Them!

Een ding is zeker The Purple Army is ready for duty 💜💜💜

 

Mooi nieuw doel van Roparun uitgelicht

Stichting Roparun stelt een bedrag van €195.000 ter beschikking als bijdrage voor inventaris voor de uitbreiding van het Hospice voor gastzorg.

Zorg aan Zee Den Helder staat voor kleinschalige, laagdrempelige, maar vooral liefdevolle en respectvolle terminale zorg. Met een groep gedreven vrijwilligers, ondersteund door een medisch team, zijn zij er voor iedereen, ongeacht zijn/haar levensbeschouwing, inkomen of achtergrond. Zorg aan Zee Den Helder wil door haar hospice-faciliteiten uit te breiden een volgende stap maken. Enerzijds om te voldoen aan het groeiend aantal aanvragen voor hospicezorg en anderzijds om gastzorg aan te bieden. Meer lezen

Wie komt ons team versterken?

Ben jij de 4Themmer die wij zoeken?

Voor het nieuwe Roparunseizoen 2019 zoeken wij een gezellige navigator met het  💜 op de juiste plek.

De functie voor chauffeur is inmiddels ingevuld.

Ben jij een doorzetter, ben je goed gemutst, heb je weinig slaap nodig, ben jij een teamplayer, wil jij je zieke medemens helpen?

Neem dan contact met ons op;
Whatsapp: 06-14353545 en typ; “Ik ben de nieuwe 4Themmer”

Tot snel, 
Roparunteam 4Them