Welkom

4Them op bezoek bij Inloophuis Toon Waalwijk.

Op 16 maart 2019 stond de tweede Teambijeenkomst/Training op de agenda bij de 4Themmers. Een speciale editie omdat wij waren uitgenodigd door Inloophuis Toon. We werden hartelijk ontvangen. Een uitleg wat het Inloophuis betekend voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten. In december 2017 ontving Inloophuis Toon Waalwijk maar liefst €111.000,00 van de Roparun. Coőrdinator Myriam Sőder dankt nogmaals alle Roparunners.

Na het bezoek zijn we gestart met onze avond/nachtraining met aansluitend een heerlijk kop tomatensoep.

Mission "The Purple Army" completed.

Ps blijf ons volgen en "like" onze FB-pagina

Mini Roparun Zuiderbos Vught!

Na intense loopclinics vorige week, was vandaag DE run voor de leerlingen van Zuiderbos in Vught. De spanning was groots en wat een enthousiasme. Een GROOTS compliment voor deze kanjers!!

Binnenkort vernemen we wat zij bijeen hebben gelopen.

Graag danken wij Zuiderbos en Rønnør Eindhoven voor hun bijdrage aan dit Event!

TEAM 297/4THEM

Flyer Roparunteam 4Them

Het is mogelijk om vanaf heden onze flyer bekijken of te downloaden.

En als je hem wilt downloaden klik dan hier

Gezocht!!!!

Gezocht Bus Chauffeur: BEN JIJ in bezit van rijbewijs D?  BEN JIJ een teamplayer?  BEN JIJ vrij in pinksterweekend ?

HEB JIJ een 💜? HEB JIJ zin in avontuur? HEB JIJ humor? Dan BEN JIJ de persoon die we zoeken en HEB JIJ de kans om nu aan te sluiten bij een super gezellig brabants Roparunteam. Info/Aanmelden: info@4-them.nl

4Them trailt 2018 uit!

Eibert de Koning

Roparunteam ForThem
30 december 2018 om 18:35 ·  
EindjaarsTrail 2018 GROOTS!

De Eindjaars Trail 2018 georganiseerd door Trailrunners Brabant is vandaag door 300 lopers bezocht. Onze dank gaat uit naar de organisatie en de deelnemers. 

Dank, 
Roparunteam 4Them

 

(meer…)

Dickens festijn te Drunen 12-2018

Dickensgroet aan 4them 💜! Vandaag stonden diverse leden van ons mooie team tijdens het Dickens Festijn in Drunen. Complimenten aan hen due deze dag hebben meegeholpen. Ook aan hen die "ons" ludieke kerstbal bingo hebben bedacht en ook in uitvoer hebben gebracht. The purple train is gonna move💜💜💜 Thanks, Het Bestuur. (meer…)

Mooi nieuw doel van Roparun uitgelicht

Stichting Roparun stelt een bedrag van €195.000 ter beschikking als bijdrage voor inventaris voor de uitbreiding van het Hospice voor gastzorg. Zorg aan Zee Den Helder staat voor kleinschalige, laagdrempelige, maar vooral liefdevolle en respectvolle terminale zorg. Met een groep gedreven vrijwilligers, ondersteund door een medisch team, zijn zij er voor iedereen, ongeacht zijn/haar levensbeschouwing, inkomen of achtergrond. Zorg aan Zee Den Helder wil door haar hospice-faciliteiten uit te breiden een volgende stap maken. Enerzijds om te voldoen aan het groeiend aantal aanvragen voor hospicezorg en anderzijds om gastzorg aan te bieden. (meer…)

Wie komt ons team versterken?

Ben jij de 4Themmer die wij zoeken?

Voor het nieuwe Roparunseizoen 2019 zoeken wij een gezellige navigator met het  💜 op de juiste plek. De functie voor chauffeur is inmiddels ingevuld. Ben jij een doorzetter, ben je goed gemutst, heb je weinig slaap nodig, ben jij een teamplayer, wil jij je zieke medemens helpen? Neem dan contact met ons op; Whatsapp: 06-14353545 en typ; "Ik ben de nieuwe 4Themmer" Tot snel,  Roparunteam 4Them

De halve Roparun een feit

Roparun bied met ingang van de editie 2019 nieuwe teams een halve Roparun op de route uit Hamburg. Met als startlocatie Almelo. Waarin verschilt de halve Roparun met de hele Roparun?

  • alleen mogelijk op route Hamburg 
  • afstand ongeveer 245 kilometer 
  • minimale gemiddelde snelheid 10 km per uur 
  • start zondagmiddag in het Pinksterweekend 
  • lager inschrijfbedrag (1.900 euro) 
  • Inschrijven kan tot eind januari 2019 
(meer…)

21 mei 2018 Maandagmiddag

We weten waarvoor we gelopen hebben. En we hebben er dan ook zeker bij stil gestaan. Toch vonden we ook dat we er een vreugde dansje aan mochten wagen. Nou dat hebben ze dan ook in Rotterdam geweten.....

Tevens een groepsfoto van 4 Them